Sing us a song Paramore, and we will sing it back to you!

Imorgon smäller det!! Det här är vad alla dessa månader av väntan leder upp till! Om cirka ett dygn så står vi där, och ser världens absolut bästa band perform! :D Kommer inte kunna sova inatt haha, so exciting!! :D
De kommer att vara där, de mest brillianta coola, underbara människor. Vi kommer se dem i verkligheten, de kommer bli mer än fantastisk musik på en skiva, otroliga live klipp på youtube som man bara önskar att man var sär för att se. Vi kommer äntligen kunna ta egna live bilder och spela in egna videos att titta på i efterhand och känna sig lycklig för att man var där och såg det bästa bandet på denna jord. Det kommer att vara ett revolutionerande ögonblick i mitt liv, i allas som var där liv! A RIOT of amazing feelings and excitement :D Haha kommer bli så underbart! :D

Hoping to see everyone there! :D


Vill lägga in denna för att den är så otroligt vacker, och de är så starka som sjunger en sådan vacker låt som helt klart har en del historia bakom sig!


I´ve always wanted this and it´s not a dream anymore!!!

Gaahhha!!! Jag vann! Jag har vunnit tävlingen, jag kommer få träffa paramore på måndag!! Om bara tre dagar! Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv! Min mage exploderar!! Detta händer inte i verkliga livet!! Jag kommer... jag kommer få träffa Paramore!!!! OMG! Så lycklig!! :D:D:D:D

They´ve done it again!

Begraver dom flickan??! Haha lite brutal i slutet kanske, lite chockad blev jag allt, men annars är den gryyym! Inget mindre än man kunde förvänta sig! :)


This is it!

Idag, måndag, gäller det att hålla utkik på www.paramore.net för att klockan 3.pm. (tre på eftermiddagen) vara med på premiären av den efterlängtade releasen av Brick By Boring Brick the video! 
Så excited är jag! Videon ska vara väldigt anorlunda än de andra, den ska vara uppbyggd mer som en gullig historia än i konsert vänligt syfte.
Ska bli intressant och spännande!



Hayley joinar redan sagornas värld... :)

Some kind of magic, hypnotic, hypnotic, you´re leaving me breathless

Tänkte att vi borde börja tagga lite inför konserten med lite bra musik! Inte bara från allas favoritband, utan även från förbanden. Har börjat lyssna massa på You Me At Six och de är helt fantastiska. Äskar verkligen låtarna ´Kiss and Tell´och ´Call That a Comeback´och denna låt:


´Save It For The Bedroom´

Och så vill vi ju ha nån grym låt från Paper Route, då tänkte jag ´Last Time´ den har jag verkligen fastnat för!

Självklart måste vi ha nån bra med Paramore också! Har börjat lyssna på den här mer och mer på sista tiden, man får en sån skön känsla i hela kroppen av den, som om man var at peace med hela världen lixom... underligt men härligt!


´I Caught Myself´

God knows the world doesn´t need another band, but what a waste it would have been!

What a waste indeed!
Vill lägga ut lite supervackra bilder bara för att de är så otroligt vackra!













Man fastnar alltid så länge när man sitter och tittar på Paramore bilder :)
Det är en sak jag verkligen älskar med The Final Riot dvd:n och brand new eyes dvd:n, de är båda så sjukt bra filmade! Snygga färger och snyggt mixtrat, snygga vinklar och massa sånt, gör det, om möjligt, ännu roligare att titta på! :)

Paramore + CNN = so true!

En ny intervju med Paramore på CNN... inte lite status på den ni ;D


It´ll be over my dead body, so get out while you can, because you ain´t woman enough to take my man!

Live i Nashville, ´You ain´t woman enough (to take my man)´ .
Utan mic, hur coolt är inte det?! De blir så otroligt fint och intimt! Älskar det med dem, att de är just så intima med sin publik alltid.
Som Hayley själv sa innan de spelade ´Concpiracy´ på ett mini-gig förra året: "The more intimate the better!"
Alltid lika fina är de! Hoppas våran blir lika bra :D
Tre veckor och två dagar kvar nu folks! Helt fantastiskt kommer det bli :D

Om ni går in på paramore.net så finner ni i det nyaste blogginlägget en länk till en intervju i (bara en av världens största mode tidning) ´Elle´ med Hayley och Jeremy. Cool huh?

Paramore power to the people, people! 


I whistle a happy tune, and every single time, the happiness in the tune, convices me that I´m not afraid!

När Paramore var i sverige förra året på hultsfredsfestivalen blev dom intervjade på den svenska radio kanalen P3.



Tycer det var jätte kul att dom gillar Kent :D

(Hittade tyvär ingen roligare verision med bilder eller något)



Paramore power to the people!


Loosing the feeling of feeling uniqe

Är vad de själva sjöng en gång. Panic! at the Disco har precis kommit ut med nya singeln ´New Perspective´, även soundtrack till nya filmen ´Jennifers Body´.
När Ryan Ross och John Walker lämnade bandet ville sångare Brendon Urie och trummis Spencer Smith fortsätta spela som Panic! at the Disco. However, efter att ha lyssnat på nya låten kan jag konstatera att bandet numera låter mer som All Time Low istället för Panic!... med sitt unika sound. The walk-out has defenenitely taken it´s toll, skulle jag vilja uttrycka det. 
"Loosing the feeling of feeling uniqe" minst sagt... 

 
Här har ni den, det ända som egentligen är som vanligt är Uries vackra röst.
Har inte riktigt vågat tro det, har inte hösrt så mycket om det heller, men vår egen beloved Hayley Williams ´Teenagers´ ska även den vara med! Tillsammans med All Time Low med låten ´Toxic Valentine´ och Cute is What We Aim For med låten ´Time´!
Gud, måste se denna film, svårt att hitta en film med en bättre samling band som kör soundtracken!

Måste lägga ut detta fina klipp! Såhär ser det ut när Paramore åker till Japan för att spela Summer Sonic. Hayley pratar japneeeese haha! :D

Paramore Power to the People!

                                                                                                                       //J


RSS 2.0