Now I´m told that this is life and pain is just a simple compromise...

Paramore går på högvarv i mina högtalare och spänningen stiger ju närmare vi kommer THE BIG DAY! Snart bara 6 veckor kvar. Så härligt att sitta på tåget och, utan att tänka på det, le stort vid tanken på att vi faktiskt kommer att se dem på riktigt! Att vi kommer se dem, riktiga människor, walking and talking! Lite svårt att få in i huvudet haha!

Nästa vecka, om ni svänger in på "press stop" i gallerian eller götgatan (finns nog fler but don´t know where) så kommer ni att finna nästa NME magazine där ni finner en intervju med You Know Who... (inte lord Voldemort haha)

Paramore on vampire curses and band therapy sessions!!

NME Magazine

null

Lite coolt att faktiskt äga en tidning med Paramore i, oftast läser man ju om att de kommer vara med i den och den tidningen, men oftast når inte de tidningarna sverige... Detta är en brittisk musik tidning, finns så mycket olika coola band (mest är det rock och indie musik det står om) och artister och album recensioner och festivaler att läsa om!
Har faktiskt en NME tidning från september där de recenserar ´brand new eyes´ under spalten "Album releases that matter"! Cool huh??
Mycket möjligt att den finns kvar att köpa om ni ser efter!

Sist tänkte jag avsluta med "Paramore kuriosa":

 Before joining Paramore Hayley Williams was in a local funk cover band called ´The Factory´.

puss and Paramore power to the people!!  //J


Not at all surprized!!

Tänkte citera direkt från den brittiska tidningen NME:

"Paramore knocked Madonna off the top of the UK albums chart last Sunday (october 4) with their third album ´brand new eyes´."

Det säger hel del det!

                                                                                                        /J


BBBB Music Video!

Snart kommer Paramore börja spela in deras musikvideo till andra singeln ´Brick by Boring Brick´. Dom kommer jobba med Meiert Avis som bl.a. har jobbat med U2, New Found Glory, Avril Lavigne, Bruce Springsteen m.fl. Det kommer bli great!


[nnnñn.jpg]

                                                                                                                            /J


I´ve got a feeling if I sang this loud enough, you would sing it back to me!

Hayley Williams är sjuk. När bandet spelade i Pomona den 29/9 så tappade Hayley rösten totalt och var tvungen att lämna showen. Den kvällen var dock inte förstörd för det, publiken kan ju Miz Biz tillräckligt bra för att kunna sjunga själva..

Hayley har drabbats av strupkatarr och Paramore har nu bestämt sig för att skjuta upp turnén. Än sålänge är det bara datumen i USA som blivit framflyttatde, turnén som skulle fortsatt den första oktober kommer få vänta till den 10/10! Då fortsätter den i Chicago.

 Vi får hoppas Hayley tar igen sig så fort det går! ♥
                                                                                                                 /J


RSS 2.0